Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn Slakkenwonder; een jong team met een passie om de best mogelijke huidverzorgingsproducten op de markt te creëren volgens een unieke formule. Onze producten zijn gemaakt met verschillende stoffen die we halen uit slakkenslijm, waaronder alantonine en glycolzuur. Deze stoffen helpen met het herstellen en verjongen van de huid. 

We zijn in 2014 begonnen en zijn door de jaren heen erin geslaagd om een gerenommeerde online winkel neer te zetten. In 2007 heeft ons product zelfs een eervolle vermelding gewonnen als Beste Drogisterij Product. We hopen te blijven groeien als bedrijf en steeds betere producten aan te bieden die onze klanten kunnen helpen om een schone huid te krijgen en onderhouden.

Wij staan voor een stralende huid voor iedereen, zodat je zonder zorgen over je uiterlijk kan genieten van elke dag. Hiervoor zijn we constant bezig met het bedenken, ontwikkelen en creëren van producten die uw huid beschermen. Daarnaast werken we ook elke dag hard om onze huidige producten te innoveren en verbeteren.

We zijn niet bang om risico’s nemen en luisteren graag naar de feedback van onze klanten. De tevredenheid van klanten staat immers voorop en door te luisteren komen we samen tot een beter product. Hiermee onderscheiden wij ons van de concurrentie.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bij Slakkenwonder weten we dat elke huid anders is en dus een ander product nodig heeft. Wij helpen u met het identificeren van de behoeften van uw huid, zodat u een product krijgt dat bij u past en waar uw huid blij mee is. Het is voor ons namelijk belangrijk dat u er op uw best uit ziet en vertrouwen krijgt in uw uiterlijk.